Summercamp 2022 : PROGRAMMA

Klimaatstrijd – Sociale strijd – Antiracisme – Antifascisme – Socialistisch Feminisme – Pride is a Protest – Antikapitalisme – Socialism

Hoe kunnen we een nieuwe wereld bekomen? Wat we tijdens het zomerkamp zullen doen!

Hoe kunnen we dat bereiken? Met welke strategie en programma we onze strijd kunnen voeren is wat we op het zomerkamp uitgebreid bespreken. Elke deelnemer kiest uit bijna 60 workshops, meetings en groepsdiscussies die doorgaan zowel in het Nederlands, Frans als Engels. Naast het hoofdprogramma zijn ook sport, spel en cultuur activiteiten gepland.

Met verschillende internationale sprekers: Ory – Ivoorkust, Myriam – Ierland, Hannah – Verenigde Staten.

We nodigen opnieuw tientallen internationale activisten uit van International Socialist Alternative (ISA) en ROSA International. Naast hen zullen nog ongeveer 200 andere activisten aanwezig zijn. Bereid je dus voor op een week vol unieke ontmoetingen!

Het kamp duurt van vrijdagavond 1 juli tot en met vrijdagochtend 8 juli. Iedereen is welkom en voor wie slechts één of enkele dagen komt, is een speciaal tariefplan voorzien. Overnachten kan in de slaapzalen of op de camping. Elke dag worden drie maaltijden voorzien (vlees, vegan, veggie, halal, …) en een tussendoortje, koffie, thee en water. Daarnaast is elke dag een bar geopend met democratische prijzen. Tijdens het weekend wordt babysit en kinderanimatie voorzien. Inschrijven is verplicht en gebeurt via de inschrijvingslink op de website of het Facebookevenement.


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.