Fundraiser Challenge

ROSA-peloton

 
€ 3475 verzameld

Na het ongelooflijke succes van de 1e editie, ging het ROSA peloton de uitdaging aan van een 2e editie.

Op 14 mei reden 30 fietsers voor een wereld zonder seksisme of discriminatie verschillende routes van meer dan 160 km.

Steun Campagne ROSA en de strijd tegen seksisme door de tweede editie van het ROSA-peloton te sponsoren. We vertrekken vanuit vanuit Gent, Antwerpen en Luik op 14 mei 2022!

Ook dit jaar hebben de mobilisaties van 8 maart laten zien dat de strijd tegen seksisme nog steeds actueel is! 8000 mensen in Brussel, maar ook strijdbare betogingen in Gent, Antwerpen, Brugge, Leuven, Luik, Aalst, Kortrijk … Telkens heeft Campagne ROSA mee gemobiliseerd, georganiseerd en geparticipeerd.

Campagne ROSA werd in 2017 opgericht en organiseerde toen een eerste betoging op 8 maart in Gent. Sindsdien bouwen en mobiliseren we elk jaar in steeds meer steden en buurten, tegen seksisme, discriminatie, besparingen …

De noodzaak om zich te organiseren, te betogen en te strijden voor onze rechten wordt steeds noodzakelijker, maar wordt ook steeds meer gevoeld bij bredere lagen van jongeren en werknemers. De mogelijkheden en uitdagingen voor een organisatie als de Campagne ROSA zijn groot. Opeenvolgende crisissen, de oorlog vandaag, de pandemie waar we nog niet uit zijn, en telkens opnieuw ellende en woede mogen ons niet doen berusten: Zij die ons in armoede duwen moeten we beantwoorden met strijd!

De financiële steun die wij in de loop van het jaar kunnen inzamelen, is van cruciaal belang om ons in staat te stellen een steeds grotere rol te spelen. Ook dit jaar nodigen wij je uit om ons te steunen door de tweede editie van het ROSA-Peloton te sponsoren: een sportieve uitdaging per fiets door België.

Campagne ROSA steunt ook op de vastberadenheid, de beschikbaarheid en de ongelooflijke capaciteiten van haar leden. Tijdens de lockdows ontstond een nieuwe gemeenschappelijke hobby: fietsen.

In mei 2021 doorkruisten vijftien ROSA-activisten België van west naar oost om de 300 km tussen Oostende en Eupen af te leggen. Allemaal op één dag! Het succes van deze sportieve uitdaging ging gepaard met een financieel succes: we hebben meer dan 6.000 euro aan sponsoring kunnen inzamelen van de 5.000 euro die we ons als doel hadden gesteld!

Dit jaar gaan we weer op pad. Meer dan dertig renners vertrekken vanuit Gent, Antwerpen of Luik en komen na zo’n 150 km weer samen in Leuven om, naar we hopen, een nieuw succes van het ROSA peloton te vieren.

Wij zullen deze collectieve inspanning leveren, niet alleen voor de sportieve uitdaging die zij vertegenwoordigt, maar ook om de nodige fondsen te verzamelen om toekomstige uitdagingen aan te gaan en Campagne ROSA de middelen te geven voor haar toekomstige campagnes.

Steun Campagne ROSA door onze uitdaging te sponsoren!

2 mogelijkheden:

  • Doe een donatie aan het ROSA peloton
  • Sponsor je kampioen.e!

Al het ingezamelde geld zal worden gedoneerd aan Campagne ROSA om onze toekomstige strijd en campagnes te financieren. Ook dit jaar willen we weer 5.000 euro inzamelen.

Als je de strijd tegen seksisme, voor vrouwenrechten en tegen besparingen wilt steunen, sponsor ons dan via onderstaand formulier.

Sponsor jouw kampioen

Het hele peloton

€3475 / € 5 000

Wij willen een totaalbedrag van € 5 000 (of meer) bereiken. We hebben al € 3475 opgehaald.

Je kan de voortgang van de sponsoring hier volgen.

(De tellers worden onmiddellijk bijgewerkt voor bancontact-betalingen, en binnen 2 à 3 werkdagen voor betalingen via overschrijving).

Arne

0%

Eveline

115%

Fabian

150%

Febe

70%

Franz

135%

Helen

100%

Giulia

200%

Jan

0%

Jean

68%

Jérémiah

85%

José

30%

Katarina

150%

Koerian

455%

Mathias

180%

Mauro

110%

Micha

0%

Michael

15%

Nicky

100%

Nico M

80%

Odile

75%

Pierre B

80%

Pieter

0%

Rens

50%

Ruben

70%

Steph

85%

Thomas

0%

Wouter

65%

Laura

215%

Pierre F

5%

Nicolas V

55%