Summercamp 2022 : A Socialist World is Possible !

Zomerkamp 🤩

De wereld begrijpen om hem te veranderen

Seksisme, racisme, LGBTQIA+fobie, klimaatcrisis, geweld, ongelijkheid en oorlog, … Discriminatie en geweld maken deel uit van ons leven en dat pikken we niet meer. Steeds meer mensen gaan daarom in protest. Strijden tegen ongelijkheid, onderdrukking, imperialisme en de uitbuiting van mens en natuur betekent dat we onze strijd om vandaag verandering te eisen niet mogen los zien van een strijd tegen kapitalisme!

Hoe kunnen we dat bereiken? Wat we tijdens het zomerkamp zullen doen!

Met welke strategie en programma we onze strijd kunnen voeren is wat we op het zomerkamp uitgebreid bespreken. Elke deelnemer kiest uit bijna 100 workshops, meetings en groepsdiscussies die doorgaan zowel in het Nederlands, Frans als Engels. Naast het hoofdprogramma zijn ook sport, spel en cultuur activiteiten gepland. We nodigen opnieuw tientallen internationale activisten uit van International Socialist Alternative (ISA) en ROSA International. Naast hen zullen nog ongeveer 200 andere activisten aanwezig zijn. Bereid je dus voor op een week vol unieke ontmoetingen!

– Data : Vrijdag 1 – vrijdag 8 juli 2022
– Verblijf : In slaapzalen en tenten op de Hoge Rielen (liefst zelf een tent meebrengen)
– Voedig : Elke dag worden drie maaltijden voorzien (vlees, vegan, veggie, halal, …) en een tussendoortje, koffie, thee en water.
– Drank : Er is elke dag een bar geopend met democratische prijzen.
– En voor de kinderen? Tijdens het weekend wordt babysit en kinderanimatie voorzien.

Meer info

Iedereen is welkom en voor wie slechts één of enkele dagen komt, is een speciaal tariefplan voorzien. Zodat iedereen kan deelnemen aan het zomerkamp wordt een sociaal tarief voorzien dat lager ligt dan de reële kostprijs van je verblijf. Om de kosten voor iedereen te kunnen dekken vragen we aan zij die dat kunnen een solidariteitsbijdrage te storten bovenop het inschrijvingstarief. Betalen doe je via het rekeningnummer BE86 5230 8092 4650 met vermelding “kamp 2022 + naam”. Het voorverkooptarief geldt t.e.m. 15 mei.


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.