Anticapitalist Summercamp!

Iedereen is welkom: scholieren, studenten, werkenden, gepensioneerden, ...

Seksisme, racisme, LBGTQI+fobie, armoede, klimaatverandering, dierenleed, politiegeweld, oorlogen, een moordende studie en werkdruk, … wij hebben er genoeg van. We kunnen niet langer pikken dat de winsten van de allerrijksten boven alles en iedereen komen te staan. Terwijl wij tijdens de coronacrisis onze doden telden, telden kapitalisten hun megawinsten.

Campagne ROSA, Campagne Solidarity, de Actief Linkse Studenten & Scholieren en LSP, de Belgische afdeling van International Socialist Alternative willen hier iets aan veranderen. We voeren strijd op verschillende terreinen voor een socialistische maatschappijverandering, maar de maatschappij veranderen zullen we uiteraard niet zomaar doen, daarvoor moeten we haar eerst goed begrijpen.

Daarom komen we van 2 tot 9 juli samen in Bree (kamphuis de Viggelbree) om tientallen discussies te voeren over protest, discriminatie, historische gebeurtenissen, hoe dit systeem nu exact werkt, … en nog veel meer. We organiseren verschillende workshops om van onszelf betere activisten te maken, maar de boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan. Sport, spel en de bar maken een vast deel uit van onze agenda!

Iedereen is welkom: scholieren, studenten, werkenden, gepensioneerden,… Het is mogelijk om één of enkele dagen te komen, en voor werkenden voorzien we een speciaal programma tijdens het weekend. Overnachten kan je op de camping of in een van de slaapzalen. Tijdens het hele kamp wordt babysit en kinderanimatie voorzien.

Inschrijven voor het kamp doe je via het inschrijvingsformulier. Geef bij je inschrijving zeker je voedingswensen door (veggie, vegan, halal, …) en of je kinderen meebrengt. Betalen doe je via het rekeningnummer: BE86 5230 8092 4650 met vermelding “kamp 2021 + naam”. Het voorverkooptarief geldt tem 1 juni.

Anticapitalist Summercamp – 2021 | Facebook

Meer info komen later …


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.