Summercamp 2021 – Against Opression & Capitalism

Iedereen is welkom: scholieren, studenten, werkenden, gepensioneerden, ...

Van 2 juli tot 8 juli organiseren de Actief Linkse Studenten & Scholieren, de Campagne ROSA en socialisme.be (de Belgische afdeling van het International Socialist Alternative) een zomerkamp om te ontspannen na de periode van beperkt sociaal contact en om elkaar (coronaproof) te ontmoeten onder het genot van een biertje, maar ook en vooral om te discussiëren over de politiek en om te zien hoe we de samenleving radicaal kunnen veranderen! ✊ Als we dit systeem willen bestrijden, is het noodzakelijk om te begrijpen hoe het werkt! Dit is een gelegenheid om te leren over veel onderwerpen en om al je vragen te stellen over hoe je het marxisme kunt benaderen, terwijl je geniet van de zon.

🌞 PRAKTISCHE INFORMATIE

Het kamp vindt plaats van vrijdagavond 2 juli tot donderdagmiddag 8 juli. Iedereen is welkom: scholieren, studenten, werkenden, gepensioneerden,… Het is mogelijk één of enkele dagen te komen – voor werkenden voorzien we een speciaal programma in het weekend – maar uiteraard is iedereen uitgenodigd voor de hele duur van het kamp. Er is mogelijkheid in tent of een van de slaapzalen te overnachten. Tijdens het weekend worden babysit en kinderanimatie voorzien. ⛺ De viggel – Bree Limburg 

Facebook event hier

✍️ INSCRIJVINGEN

Via mail of via de link op het FB-event en onze sites. Meld bij inschrijvingen of je speciale voedingswensen hebt (veggie, halal, …) en of er kinderen meekomen. Betaling op rekeningnr BE86 5230 8092 4650 met vermelding “kamp 2021 + naam”. Voorverkoop tot 15 mei.

Inschrijving hier

 

 

 


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.