Online ROSA kennismakingsmoment Gent

Na de Mars Tegen Seksisme te Brussel op 8 maart en de feministische staking op 9 maart organiseert Campagne ROSA kennismakingsmomenten om onze organisatie voor te stellen.

We willen op een simpele manier uitleg geven over onze ideeën, acties en campagnes. Jullie opmerkingen en vragen zijn hierbij meer dan welkom!

Door de omstandigheden zullen we dit online doen via het programma zoom. Het is gratis en je moet het niet downloaden. Je krijgt de dag zelf een link toegestuurd, daarmee krijg je toegang tot een videochat in groep (voor verdere informatie sturen we een korte handleiding door.) Deze kennismakingsmomenten gaan door op woensdag 18, donderdag 19, en woensdag 25 maart, telkens vanaf 19u.
Stuur je een berichtje naar de Campagne ROSA Gent pagina als je ook wilt deelnemen? Dan krijg je meer info doorgestuurd.

Hopelijk tot dan!

Waarom lid worden van ROSA ?

  • Je wordt uitgenodigd voor onze nationale en lokale activiteiten : meetings, acties, betogingen, conferenties, …
  • Je wordt uitgenodigd voor vergaderingen van lokale ROSA comités of je krijgt hulp en steun om een lokaal comité in je buurt, je stad, op je school, je campus, … uit te bouwen.
  • Je krijgt materiaal (pamflet, affiches, …) om campagne met ons te voeren.

Lid worden van ROSA.

ROSA Steunen

De ROSA Campagne organiseren en leven inblazen, is niet mogelijk zonder financiële middelen (huur van lokalen, printen van materiaal, infrastructuur…). Campagne ROSA ontvangt geen subsidies en heeft geen rijke sponsors. We houden eraan vast ons financieel enkel te beroepen op wie onze strijd tegen seksisme en een asociaal beleid ondersteunt.

Ben je akkoord met wat we in woorden en daden verdedigen ? Help ons om Campagne ROSA uit te bouwen en te verzekeren dat we onze activiteiten op de meest effectieve manier kunnen voortzetten !

Doe een gift, groot of klein, en waarom niet ook op maandelijkse basis met een permanente opdracht. Dit verzekert ons van een financiële basis waarop we kunnen rekenen om toekomstige activiteiten van Campagne ROSA te organiseren.

Rekeningnummer van ROSA : BE54 5230 8095 8497 (BIC: TRIOBEBB)

Vrije mededeling : « Steun ROSA + Naam + Voornaam »


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.