[Wedstrijd] Steun Campagne ROSA financieel en maak kans op mooie prijzen

Maak de voortzetting van Campagne ROSA mee mogelijk. Wacht niet langer, steun ons door een of meerdere kaartjes te kopen!

Dit voorjaar hield het socialistisch-feministisch netwerk ROSA een internationale conferentie in Wenen. Sindsdien bleven we druk in de weer. Vandaag leggen we een grote nadruk op het antifascistisch aspect van de feministische strijd. Op 24 september waren we in Aalst om te protesteren tegen het sociaal-economisch congres van het Vlaams Belang. Op 12 november nemen we in Gent deel aan het protest tegen het extreemrechts anti-migratiecongres.

Koop via het online formulier

In Luik organiseerden we een actie op de internationale dag voor veilige abortus op 28 september. Daarbij benadrukten we het belang van inclusieve seksuele voorlichting die ook ingaat op de kwestie van toestemming. Dit was belangrijk na de brandstichtingen en het protest tegen EVRAS, het nieuwe Franstalige programma voor lessen seksuele opvoeding. Het was overigens de enige protestactie die inging tegen de haatdaden rond EVRAS.

Op de nationale betoging tegen geweld op vrouwen op 26 november willen we een antifascistisch blok vormen. Op 19 oktober kwam een tiental extreemrechtse jongeren een bijeenkomst van Campagne ROSA en ALS in Leuven provoceren. We laten ons niet doen en blijven vastberaden acties en bijeenkomsten organiseren. Uiteraard is er de internationale vrouwendag (8 maart) en daarna volgen ‘Pride is a Protest’ acties en betogingen. Volgende zomer organiseren we een feministisch antifascistisch weekend op 6 en 7 juli. Om dit allemaal mogelijk te maken, vragen we om financiële steun.

Steun onze feministische antifascistische campagne

Het is nu een jaarlijkse traditie: onze eindejaarswedstrijd! We bieden tickets aan waarmee fantastische prijzen te winnen zijn: twee vernachtingen voor twee personen in een driesterrenhotel, een weekend aan zee, een vlucht met een zweefvliegtuig en nog veel meer.

Tickets zijn te koop voor €10. Wie ineens 5 tickets koopt, krijgt het zesde gratis. De tickets zijn te verkrijgen bij ons militanten, online of door overschrijving op rekening BE54 5230 8095 8497 van Campagne ROSA met als mededeling ‘wedstrijd’.

Enkele oorbeelden van bedragen die overeenkomen met de productiekosten of de aankoop van materiaal om met Campagne ROSA actie te kunnen voeren. Voor 10 euro kunnen we 120 pamfletten maken, met 25 euro maken we 200 stickers, met 55 euro 250 affiches in kleur, met 120 euro een spandoek, met 175 euro 1.500 folders, met 250 euro kopen we drie megafoons en met 600 euro een tentje. We nodigen onze lezers en sympathisanten uit om tickets te kopen en dit ook voor te stellen aan hun vrienden en familie. Neem hiervoor contact met ons op!

Eén wedstrijd = 10 winnaars & steun voor de strijd tegen seksisme

  • Eerste prijs: een weekend voor 2 in een ***Floreal vakantieoord

  • Tweede prijs: een overnachting voor 2 in een spahotel*** met halfpension

  • Derde prijs: een zweefvlucht in Tienen

  • en 7 andere prijzen!

Trekking en nieuwjaarsreceptie

De trekking van de winnaars vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024 om 21u tijdens onze nieuwjaarsreceptie in Brussel (Hovenierstraat 45). Op het programma: een gezellige, strijdlustige sfeer met eten en drinken! Nog een mooie gelegenheid om onze strijd te steunen, deze keer tijdens een goede maaltijd en erna een feestje. De winnaars worden nadien gecontacteerd om hun prijs in ontvangst te nemen.
Informatie en reservering voor 13 januari: +32 478 40 16 09 (Amar).


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.