Wedstrijd om Campagne ROSA & Solidarity te steunen

Proficiat aan de winnaars! Bedankt aan iedereen die deelnam en ons steunde. Neem deel aan onze wedstrijd en maak gebruik van de eindejaarsperiode om tickets (digitaal of op papier) aan vrienden, collega’s of familie te geven. Dit maakt het mogelijk voor Campagne ROSA en Solidarity om de strijd verder te voeren tegen alle vormen van discriminatie, onderdrukking en asociaal beleid.

Proficiat aan de winnaars! Bedankt aan iedereen die deelnam en ons steunde.


Je kan een digitaal ticket kopen via het online formulier

WAAROM CAMPAGNE ROSA EN SOLIDARITY STEUNEN?

De dominante seksistische, LGBTQI+fobische en racistische ideologie is geworteld in het kapitalistische systeem, dat het wapen van verdeeldheid nodig heeft om te overleven. Gelijkheid is onmogelijk te bereiken in een wereld waarin een handvol rijke mensen een beleid opleggen dat gericht is op hun eigen belangen, tegen die van de overgrote meerderheid van de bevolking.

Campagne ROSA lag dit jaar, onder impuls van de Black Lives Matter-beweging, mee aan de basis van de campagne Solidarity, tegen alle vormen van discriminatie, maar ook tegen het winstsysteem dat discriminatie voedt. Deze campagnes benadrukken de eenheid van alle mensen die onderdrukt en uitgebuit worden om een samenleving op te bouwen die gebaseerd is op onze behoeften.

Wie ons kent, weet dat onze werking sterk afhankelijk is van activiteiten op straat, in actie en op betogingen. Die mogelijkheden zijn momenteel natuurlijk sterk beperkt. We hebben je steun nodig om onze strijd verder te zetten!

EEN WEDSTRIJD = EEN VRAAG EN WINNAARS, maar ook steun aan de strijd tegen alle vormen van discriminatie.

  • Koop een ticket aan 10 €. (Promo: 5 tickets kopen = 1 ticket gratis en we sturen je dan deze tickets op met de post)
    • Je kan een digitaal ticket kopen via het online formulier (of via mail: finance.rosa@hotmail.com)
    • Of op papier via een verantwoordelijke van ROSA / Solidarity
  • Antwoord op de vraag: In welk jaar is de ROSA-campagne van start gegaan?
  • 10 januari om 17u: trekking van de winnaars uit de tickets met de juiste antwoorden. Dit gebeurt tijdens een Facebook Live. (De lijst met winnende nummers zal op dit evenement worden geplaatst en de ROSA-site en de winnaars zullen per e-mail worden gecontacteerd).

10 PRIJZEN TE WINNEN Hieronder de lijst van winnende nummers.

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd

  • 1e prijs = winnend nummer 1203: 2 nachten + maaltijd en spa voor twee personen in driesterrenhotel Grenier des grottes
  • 2e prijs = winnend nummer 1156: Een zweefvlucht in Tienen

WACHT NIET LANGER! STEUN CAMPAGNE ROSA EN SOLIDARITY DOOR EEN OF MEER TICKETS TE KOPEN!


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.