Tegen elke vorm van discriminatie en uitbuiting.

Stop de imperialistische oorlogswaanzin!

Sponsor de eerste editie van het ROSA-peloton:
23 mei 2021 / Oostende – Eupen / 300 km.

Ondanks de gezondheidscrisis en de lockdown heeft de afgelopen 8 maart de vastberadenheid om terug te slaan tegen seksisme bevestigd! Het militantisme en de wil om iets te doen zijn duidelijk niet verdwenen.

Doorheen heel België heeft Campagne ROSA zich elk jaar uitgebouwd en gemobiliseerd, overigens in steeds meer steden en wijken, tegen seksisme, discriminatie, besparingen… De finaniële steun die we daar doorheen het jaar voor kunnen ophalen is cruciaal om ons in staat te stellen dit werk uit te voeren.

Campagne ROSA is eveneens afhankelijk van de vastberadenheid, beschikbaarheid en ongelooflijke vaardigheden van haar leden. Eén van deze vaardigheden blijkt ook… wielrennen te zijn!

En dat mag eigenlijk niet verwonderen, aangezien de fiets een belangrijke rol heeft gespeeld in de emancipatie van vrouwen sinds de 19e eeuw. Vandaag komen de klimaatstrijd en de feministische beweging op verschillende manieren samen en dat neemt soms de vorm aan van “cyclo-feministische” collectieven. De revolutie zal op de fiets plaatsvinden.

Een groep ROSA-militanten heeft zichzelf een uitdaging gesteld: België doorkruisen van west naar oost om de 300 km tussen Oostende en Eupen te overbruggen. Dat alles in één dag!

We zullen deze collectieve inspanning volbrengen, niet alleen omwille van de sportieve uitdaging, maar ook om strijdfonds op te halen om Campagne-ROSA te ondersteunen en haar meer middelen te geven om toekomstige campagnes te voeren.

Steun Campagne-ROSA door onze uitdaging te sponsoren!

2 mogelijkheden:

  • Doe een gift voor het ROSA-peloton
  • Of sponsor jouw kampioen!

Al het opgehaalde geld zal integraal aan Campagne ROSA overgemaakt worden om de talrijke strijdbewegingen te financieren die in de komende periode de agenda zullen verrijken.

Maar specifieker willen we met deze uitdaging 5000€ ophalen, wat ons in staat zal stellen om de huur te betalen van een nationaal lokaal voor het jaar 2022.

Sponsor jouw kampioen

Het hele peloton
€3475 / €5 000
Wij willen een totaalbedrag van 5 000 € (of meer) bereiken. We hebben al €3475 opgehaald.

Je kan de voortgang van de sponsoring hier volgen.

(De tellers worden onmiddellijk bijgewerkt voor bancontact-betalingen, en binnen 2 à 3 werkdagen voor betalingen via overschrijving).

Frede
0%
Isabel
0%
Juliette
0%
Eveline
0%
Arne
115%
Bart
150%
Jan
70%
Jean
135%
Micha
100%
Michael
200%
Nico
0%
Rens
68%
Ruben
85%
Steph
30%
Thomas
150%
Wouter
455%
Jef (bezemwagen)
[pbx_c50_pc]%