Pride is a protest PARTY !

Met Pride (is a) protest maakt Campagne Rosa van Pride opnieuw een strijd. We koppelen tijdens krachtige acties sociale eisen aan de strijd tegen geweld en discriminatie. Ook dit jaar was fantastisch, in Gent en Brugge.

Natuurlijk geven ook de meest strijdbare LGBTQIA+-activisten en socialistisch feministen al eens een dik feest. Naar ‘t schijnt zijn we zelfs best goed in beats droppen, benen uitslaan en zotte avonden organiseren. Naar goede gewoonte doen we dat met een diverse line up van dj’s, aan democratische prijzen en in een open en veilige sfeer.

FACEBOOK EVENT

Volgend jaar willen we de actie groter, beter, strijdbaarder maken. Maar dat kunnen we niet alleen. Campagne Rosa is financieel onafhankelijk. We krijgen geen subsidies en aanvaarden geen sponsors (duh). Da’s de enige manier waarop we ook politiek onafhankelijk kunnen blijven. Maar om verder te organiseren hebben we natuurlijk centjes nodig, vandaar deze BBQ for equal rights en aansluitende Pride (is a) party. Wil jij naar de beste bbq van het jaar (niet onze woorden) komen en eventueel achteraf een trots danske placeren? Wil jij Campagne Rosa steunen om Pride (is a) Protest nog groter te maken?

Gewoon zin in een vet feest? Koop nu al je ticket!

Locatie: JOC Gentbrugge, Claragoed 1, 9050 Gentbrugge

Deuren: 21h

Tickets: €3 (+ vrije bijdrage) Prijs


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.