[Meeting – Antwerpen] Klimaatcrisis en kapitalisme

Wat kunnen we doen om onze planeet te redden? Openbare meeting over de klimaatcrisis en kapitalisme.

Al decennia waarschuwen wetenschappers dat we de planeet aan het vernietigen zijn. Ondanks verschillende golven van internationaal protest en aanhoudende druk is dit nog steeds het geval.

De wereldwijde youth for climate protesten werden vooral genegeerd door de overheden omgekocht door lobbysten en onder druk gezet door bedrijven.

Terwijl de wereldbevolking steeds meer wordt overspoeld door bosbranden, orkanen, hittegolven, overstromingen etc. blijft de 1% massaal winst opstrijken door de vernietiging van onze planeet. We kunnen dit niet langer toelaten en moeten de winsten aanwenden om onze planeet te redden.
Kom naar deze openingsmeeting van de Actief Linkse Studenten en bespreek samen met ons hoe we de vernietiging van onze planeet kunnen stoppen.

De meeting gaat door donderdag 7 oktober om 19u30 in de papa Jos op verdieping 1 (Blindestraat 39, 2000 Antwerpen). Kom zeker af en neem gerust uw vrienden mee!


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.