De “extremistische beerput” die Hoeyberghs en Schild&Vrienden gemeen hebben: KVHV-Gent

Vorige week was het druk op de raadkamer in Gent. Twee politiek getinte zaken werden onder mediabelangstelling behandeld. Het seksisme van Jeff Hoeyberghs wordt doorverwezen naar de strafrechtbank. Binnenkort wordt beslist als het racisme, seksisme, homofobie en de verboden wapens van Schild&Vrienden hetzelfde lot ondergaan.

Vorige week was het druk op de raadkamer in Gent. Twee politiek getinte zaken werden onder mediabelangstelling behandeld. Het seksisme van Jeff Hoeyberghs wordt doorverwezen naar de strafrechtbank. Binnenkort wordt beslist als het racisme, seksisme, homofobie en de verboden wapens van Schild&Vrienden hetzelfde lot ondergaan. Hoeyberghs schopte wild om zich heen en had het over een “beerput van gestoord extremisme.” Daarmee doelde hij wellicht op zowel de rechtbank als het consistente protest tegen seksisme en extreemrechts. De vuilgebekte Hoeyberghs diende eerder een klacht wegens laster en eerroof in tegen voortrekkers van Campagne ROSA.

Klik hier om het volledige artikel te lezen op de website van Blokbuster’


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.