🏳️‍🌈Vandaag is IDAHOT – International day against homophobia and transphobia!

Omdat zelfs 53 jaar na de Stonewall opstand geweld nog steeds een dagdagelijkse realiteit is voor LGBTQIA+mensen. 🏳️‍⚧️

Vandaag herdenken we de pioniers van de gay liberation movement en de ontelbare slachtoffers van homofoob en transfoob geweld . We mogen niet vergeten dat de geschiedenis voor LGBTQIA+rechten een geschiedenis is van protest, verzet en strijd!

Zet ook vandaag die strijd verder :

📅 Zaterdag 21 mei: 🌎✊🏾11u – 12u : Protestactie voor de Amerikaanse ambassade (metro Art-Loi) Solidarity with the struggle for abortion & LGBTQIA+ rights – Facebook Event 🏳️‍🌈 Vanaf 12u: ROSA stand voor het centraal station. Je kan er met één van onze leden babbelen, onze pamfletjes of brochures uitdelen, … Je kan er ook onze campagne financieel steunen door onze fantastische ROSA-badges te kopen of een vrije bijdrage te geven voor een sticker! – Facebook Event 📢14u: Afspraak om de delegatie te vormen. Megafoon, slogans, vlaggen, pancartes, … Alles in gereedheid brengen voor een strijdbare Pride. 🏳️‍🌈📢 Rond 14u30: Start van de Parade

📅 kom op 26 Juni Pride is a Protest Acties in verschillende steden


Dit artikel delen :

ROSA organiseert acties, evenementen en campagnes om te strijden tegen seksisme en het systeem die het onderhoudt : het kapitalisme.